Sälenfjällens Stug & Fastighetsservice är det lilla företaget med dom stora möjligheterna. Vi erbjuder allt inom städ och servicetjänster som bygg, målning, trädfällning, snöröjning mm. Våra kunder är både stora och små med allt från enskilda privata hus till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i Sälenfjällen med omnejd.

Vi arbetar med RUT och ROT
Du som privatperson kan nyttja RUT och ROT-avdraget med våra tjänster. Skattereduktionen för RUT motsvarar 50% av arbetskostnaden och ROT motsvarar 30% av arbetskostnaden och dras av direkt på fakturan.

Allt vi behöver är ditt personnummer så sköter vi resten. Du behöver inte äga bostaden som du bor i för att ha rätt till rutavdrag, det gäller även dig som hyrt en bostad under kortare tid.
(Du måste ha fyllt minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90 procent av din totala inkomst. Mer info hos Skatteverket)

Jobba hos oss?
Vill du vara med i vårt team med serviceinriktade medarbetare? Vi växer friskt och just nu söker vi bl.a. städpersonal för arbete ett par dagar i veckan under vintersäsongen med start i december. Skicka ansökan till jobb@salensfastighetsservice.se

Välkommen att kontakta oss
Mattias med personal